Tekne Turu

Tekne turu, bir yaz tatilinin en güzel ve verimli aktivitelerinden biridir. Ülkemiz, üç tarafı denizlerle çevrili olan ve yaz aylarının doyasıya yaşandığı cennet bir vatandır. Dolayısıyla özellikle de Akdeniz kıyılarında bol bol tekne kiralama hizmetleri sunulmaktadır. Sevdiklerinizle birlikte Akdeniz kıyılarını dolaşacağınız keyifli bir tura var mısınız? Cevabınız evet ise hadi gelin bu yazın yat turu planını birlikte yapalım.

Ülkemizin en güzel koylarına yapacağınız tekne ziyaretleri ile yazınızın keyfini doyasıya çıkartabileceksiniz. Biz de bu içeriğimizde sizleri tekne turunun incelikleri hakkında bilgilendirmek istedik. Tur planı yapmadan önce bu yazımızı okumanız faydalı olacaktır.

Tekne Turu Nedir?
 

Ülkemizde tekne turu, yazın en sık rağbet gören keyifli aktivitelerinden biri olarak kabul ediliyor. Yaz ayları boyunca ülkemizin kıyı şeritlerinde çeşitli turlar ve aktiviteler düzenleniyor. Siz de bu turlardan birini tercih ederek yazınıza farklı bir anlam katabilirsiniz. Üstelik bunu yaparken mavi denizin en güzel kıyılarını görme şansınız da olacaktır.

Tekne turları sayesinde daha önce hiç görmediğiniz koyları ve kıyıları görebilirsiniz. Turun programına göz atarak size en uygun olanı seçerek karar verme şansınız da bulunuyor. Turlar ile birlikte lüks bir teknede birden fazla gün seyahat etme imkanını da bulabilirsiniz. Özellikle de el değmemiş koyları görmek istiyorsanız tekne tatili imkanları tam size yönelik bir aktivite olacaktır.

Tatiliniz boyunca teknedeki çeşitli imkanlardan da faydalanabilirsiniz. Tercih etmiş olduğunuz turun içeriğine bakarak yemekli ve aktiviteli turları da seçebilirsiniz. Bu tip turlara yakın dostlarınız ya da aileniz ile birlikte katılmanızı tavsiye ediyoruz. Kalabalık gruplar halinde katılım sağlayarak yaz için güzel bir plan oluşturabilirsiniz.

Kalkan Tekne Turu
 

Akdeniz’in en güzel kıyılarını güzel bir tekne turu ile gezmeye ne dersiniz? Günlük ya da haftalık olarak seçeceğiniz turlar ile Kalkan’ın en güzel noktalarına seyahat edebilirsiniz. Berrak denizin dilediğiniz yerinde yüzerek hayatınız boyunca yaşamadığınız bir deneyimi yaşayabilirsiniz. Akdeniz turlarının en gözde yerlerinden olan Kalkan’da yazın en güzel zamanlarını geçirebilirsiniz.

Günlük yat kiralama hizmetleri Kalkan içinde de aktif olarak hizmet sunmaktadır. Yazın hangi zamanı olursa olsun tatil planınıza bir de tekne ile koylara açılmayı ekleyebilirsiniz. Kalkan için tercih edeceğiniz tur programlarını da size en uygun olacak şekilde seçme şansınız bulunuyor. Hatta tura çıkacağınız teknenin özelliklerini de dilediğiniz gibi tercih edebilirsiniz. Bunun için önceden bir plan yaparak dilediğiniz teknede tura çıkabilirsiniz.

Kaş Tekne Turu
 

Tekne kiralama imkanlarına Antalya’nın en popüler ilçesi olan Kaş’tan da ulaşabilirsiniz. Zaten tekne ile düzenlenen turların en sık rağbet gören merkezi de Kaş’tır. Kaş üzerinden çıkacağınız turlarda daha önce hiç görmediğiniz kıyıları ve koyları görme şansınız bulunmaktadır. Her bir turun gezi rehberi farklı olduğundan size en uygun olanı tercih etme hakkına da sahipsiniz.

Kaş’ta düzenlenen turlar için daha önceden etraflıca bir araştırma yapmanız gerekiyor. Gezi planınıza en uygun turu da bu sayede kolayca seçebilirsiniz. Kaş, tur kapsamında en yoğun merkezlerden biri olarak kabul edildiğinden neredeyse her gün bu tip hizmetlerden faydalanma şansınız bulunuyor. Tatil planınızı oluştururken günlük ya da haftalık olarak tekne seyahatine de çıkabilirsiniz. Kaş, Kalkan ve Antalya çevresi de bu planınız için neredeyse biçilmiş kaftandır.

Kaş için düzenlenen turlarda size uygun olan fiyat seçeneklerinden de faydalanma imkanınız bulunuyor. Gezi rotanızı ve sürenizi seçerek ilgili mercilerden fiyat hakkında bilgi de alabilirsiniz. Tekne turu etkinlikleri açısından bir hayli zengin olan Kaş’ta tur planınızı yapmanızı tavsiye ediyoruz,

Kaş bölgesinde konumlanmış villalarımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Antalya Tekne Turu
 

Tekne turları bakımından Akdeniz’in ne denli yoğun bir lokasyon olduğunu söylemiştik. Özellikle de Antalya ve çevresi bu tip etkinlikler için oldukça fazla seçeneklere ve programlara sahip noktalardır. Antalya’da yer alan turlar kapsamında yemekli turları da tercih edebilirsiniz. Zaten pek çok tur programı içerisinde yemekli tur opsiyonları da bulunmaktadır.

Aynı şekilde Antalya turları içerisinde dilediğiniz tekneyi de seçme şansına sahip olacaksınız. Özellikle de tura katılım sayısına uygun olarak daha büyük ya da daha küçük teknelerden faydalanabilirsiniz. Haftalık tekne turu ya da günlük turlar ile ilgili gerekli bilgileri tur programınızı tamamladıktan sonra alabilirsiniz.

Tekne ile tura çıkmadan önce Akdeniz koyları hakkında bilgi sahibi olmanızı ve kendinize belli bir program oluşturmanızı öneriyoruz. Aynı şekilde tur şirketinden de günlük ve haftalık tur rotaları hakkında bilgi alabilirsiniz. Kendi tur programınız yoksa bu alanda hizmet sunan bilirkişiler size yardımcı olacaktır.

Tekne Turu Hakkında Bilmeniz Gerekenler
 

Tekne turu için hazırlık yaparken yanınıza almanız gerekenler ve giyim tarzınız ile ilgili bilmeniz gereken birkaç nokta vardır. Öncelikle belli bir etkinlik ya da özel kutlama dahilinde turlara katılacaksanız ona uygun bir giyim tarzı oluşturabilirsiniz. Yine de tur bünyesinde mümkün olduğunda günlük ve rahat kıyafetleri tercih edebilirsiniz.

Yaz aylarında katılacağınız turlarda bikini ve mayonuzu da yanınıza almanız yararınıza olacaktır. Teknenin demir attığı alanlarda berrak denizde yüzme şansını kaçırmak istemezsiniz. Tura çıkmadan önce hava durumu hakkında da bilgi almanız gerekmektedir. Olası bir rüzgar ya da yağmura karşı ince bir yağmurluk bulundurmanız gerekebilir. Bunun yanı sıra tekne turu için güneş kremi ve koruyucu diğer kremleri de mutlaka yanınıza almalısınız.

Şık bir tura katılma planınız varsa şıklığınızı rahatlık ile bir arada kombinlemeniz öneriliyor. Örneğin uzun elbiseler ya da etekler yerine teknedeki hareketlerinizi kısıtlamayan kıyafetler tercih edebilirsiniz. Yine aynı şekilde kadın katılımcıların sivri topuklu ayakkabılar yerine daha dolgu topuk ve rahat ayakkabılar tercih etmesi öneriliyor.

Yat kiralama etkinliklerine olabildiğince rahat kıyafetler ile katılım sağlamanız mantıklıdır. Zaten günlük bir aktivite tercih ediyorsanız bikini ya da mayo üzerine sizi rahat hissettirecek kıyafetler giyebilirsiniz. Terlik tercihinin yanında yanınızda bir de günlük rahat bir spor ayakkabı ya da sandalet de bulundurabilirsiniz.

Tekne Turu Fiyatları
 

Akdeniz kıyılarının en güzel noktalarında kusursuz bir tura katılmak isteyenler için çeşitli fiyat tarifeleri uygulanıyor. Bu yüzden tura katılmadan önce şirketi arayarak programınıza en uygun tarifeleri öğrenebilirsiniz. Her bir tarife içerisinde farklılık barındırdığından tur fiyatları da buna göre değişiklik gösterebilir.

Bunun yanı sıra tura katılım sağlayan kişi sayısı da fiyata etki edebilmektedir. Bazen katılım sağlayan kişi sayısı ile farklı fiyat kampanyaları da uygulanmaktadır. Zaten tura katılırken sevdiğiniz insanlar ile bir arada kalabalık bir grup oluşturmanız önerilir. Kalabalık kitle olarak katılacağınız turlarda teknenin genişliği de değişebilir.

Tekne turu için belli bir plan oluştururken aktiviteli ve yemekli opsiyonları da düşünebilirsiniz. Yemekli olan turların da kiralama fiyatına etkisi olacaktır. Aynı zamanda tercih ettiğiniz yemek menüsü de fiyata yansıyabilir. Bunun yanı sıra tekne içerisinde kafeteryası olan seçenekleri de tercih edebilirsiniz. Aynı şekilde bazı teknelerin içerisinde yemek büfeleri de yer almaktadır. Tercihlerinizin ve ihtiyaçlarınızın ışığında tur için uygun fiyat düzenlemesine gidebilirsiniz. Planınızı yaptıktan sonra istekleriniz dahilinde fiyat bilgisi alabilirsiniz.

 Hivillamkalkan ekibi olarak sizler için çalışmakta olup sizlere her türlü kolaylığı sağlamak için hizmet vermekteyiz. Dilerseniz bu güzel tatili taçlandıracak şahane villalara buradan ulaşabilirsiniz.

Gelmişken gözlerden uzak olalım derseniz muhafazakar villalarımızın kolay linkini buraya bırakalım.

WHATSAPP
ARA
Müşteri Temsilcileri
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Tarihi:
  • Konaklama Süresi0 Gece
  • Konaklama Tutarı0₺
  • Temizlik Ücreti0₺
  • Elektrik Ücreti0₺
  • Ön Ödeme0₺
  • Kalan Ödeme0₺
  • Toplam0₺
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış