Kalkan Ulaşımı Hakkında Bilgiler

Kalkan Antalya iline bağlı olan bir ilçedir ve içerisinde birçok doğal güzellik barındırır. Buraya gitmek için farklı kalkan ulaşım imkanlarından faydalanmanız mümkündür. İstediğiniz ulaşım tercihi ile rahat bir yolculuk yapabilir ve tatilinizin keyfini çıkarabilirsiniz. Kalabalıklardan ve gürültüden uzak bir tatil için bu ulaşım yollarından birini tercih etmeniz yeterli olacaktır.

Özellikle kara yolları İle kalkan ulaşımı tercih ettiğinizde doğanın güzelliklerini daha aracınızda iken keşfedebileceksiniz. Tüm güzelliklere yol boyunca şahit olmanız mümkün. Tatiliniz henüz siz yoldayken başlamış olacak. Tatil planınızı seçtikten sonra ulaşım en kolay halledilebilecek mesele haline gelecek. Ama yaz sezonunda oluşan yoğunluklardan ötürü erken rezervasyon yapmak sizler için daha avantajlı olacaktır. Diğer türlü birkaç aktarma yaparak Kalkan’a gelmeniz gerekebilir. Hem ulaşım için hem de konaklama için erken rezervasyon oldukça önemlidir. Şimdi aşağıda ki ulaşım seçeneklerinden birini seçerek tatil keyfinizi başlatabilirsiniz.

 
Dalaman Havaalanı Ulaşım

Bulunduğunuz yerden Dalaman Havalanı Kalkan uçuşu varsa bu yol ile Kalkan’a rahatlıkla ulaşmanız mümkündür. Dalaman merkezi bir konumdur ve Türkiye’nin hemen hemen her yerinden uçuş alır. Havaalanından sonra otobüs ile devam etmek istiyorsanız Fethiye otogarına gitmeniz gerekir. Ardından Fethiye-Kaş otobüslerine binerek tahmini 1.5 saat sonra Kalkan’da olabilirsiniz. Yol boyunca da eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Bir diğer yöntem olarak taksiyle ya da özel araçlarla devam edebilirsiniz.

 
Antalya Havaalanı Ulaşım

Antalya havaalanı Kalkan için  ulaşım sağlayan bir diğer ulaşım yöntemidir. Antalya’ya geldikten sonra otobüs ile yoka devam etmek istiyorsanız Antalya Otogarına gitmeniz gerekecek. Otogara gittikten sonra Antalya- Kalkan otobüslerine binmeniz yeterli olacaktır. 200 km lik bir yoldan sonra hedefinize varmış olacaksınız. Araçla gittiğinizde ise Kemer güzergahından devam ederek, Kumluca, Finike, Demre ve Kaş istikametinde devam etmeniz gerekecektir.

 
Özel Araçla Ulaşım

Özel araçla Antalya Kalkan istikametine gitmek hem çok eğlenceli hem de çok doğal olan ulaşım yollarından biridir. Yola çıkmış olacağınız bölgeye göre mesafe değişebilmektedir. Bunun için km hesabı yapmak size daha büyük fayda sağlayacaktır.

Yol boyunca Akdeniz’in güzelliklerini görmeniz ve tatilinize henüz yoldayken başlamanız mümkündür. Yolda durarak gidip anın tadını da çıkarabilir ve güzellikleri gözlemleyebilirsiniz. Antalya yolları oldukça düzgün ve süreğendir. Araçlarınızın bakımını yapmadan çıkmamaya dikkat etmek gerekir.

Kalkan’a genellikle Antalya üzerinden gidilir. Kemer, Kumluca ardından Finike, Demire ve en son Kaş istikametinde gitmek gerekir.

 
Otobüs İle Ulaşım

Kalkan’a iki farklı otagardan ulaşım sağlamanız mümkündür Kalkan otagar üzerinden ya da Fethiye otagar üzerinden Kalkan’a ulaşım imkanı sağlanmaktadır. Direk bindiğimiz şehirden geçiş yapabilirsiniz. Bu Kalkan Otogarı için geçerlidir. Ancak Fethiye otogarını kullanacaksanız aktarma yapmanız gerekecektir. Fethiye ya da Kaş istikametine otobüs ile gelip ardından minibüs ile Kalkan’a ulaşabilirsiniz.

 
Kaş İle Kalkan Arası Ulaşım

Kaş ve Kalkan arası yaklaşık olarak 20 km DİE. Yani mesafe az olduğu için ulaşımda gayet basittir. İki ilçe arası mesafe yaklaşık olarak yarım saattir. Kaş otogardan direk Kalkan’a minibüsler ile gidebilir ya da özel aracınız İle Kalkan’a gidebilirsiniz. Kalkanda iseniz de Kaş’a geçebilirsiniz.

 
İstanbul’dan Kalkan’a Ulaşım

İstanbul’dan Kalkan’a birçok farklı yöntem ile gidebilirsiniz. Eğer özel aracınız İle gidecekseniz Antalya istikametinden yola çıkmanı gerekir. Eğer otobüs İle gideceksiniz. Direk Kalkan otogara gidebilir ya da Fethiye ve Kaş üzerinden aktarma yapabilirsiniz. En kestirme yol ise Dalaman Havaalanına uçak bileti almak olacaktır. Dalaman’dan sonra havaalanından Otogara geçip oradan da Kalkan otobüslerine binip geçiş yapmanız daha kolay olacaktır. 

WHATSAPP
ARA
Müşteri Temsilcileri
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Tarihi:
  • Konaklama Süresi0 Gece
  • Konaklama Tutarı0₺
  • Temizlik Ücreti0₺
  • Elektrik Ücreti0₺
  • Ön Ödeme0₺
  • Kalan Ödeme0₺
  • Toplam0₺
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış